Press "Enter" to skip to content

Bodil & SKODværk

Bodil - 53 - uddannet inden for handel og kontor.
Foto: Emilie Cosmi

Hvad var det, der gjorde, at du sagde til dig selv, at det var nu, du skulle gøre noget for klimaet og handle? 

Dette havde været undervejs i et 1 års tid – følelsen af at ville gøre en forskel. Samtidig var der en frustration over, at jeg så affald hver dag på min cykeltur fra min bopæl til min arbejdsplads.

Jeg tænkte, at jeg ville være flov over ikke at gøre noget ved det, mens jeg kunne. Jeg ville ikke ende med at være en generation af forældre, der bare talte om problemerne, og ikke bidrog aktivt til at skabe forandring.

Jeg ville gerne give mine børn mod, håb og troen på, at vi alle kan skabe forandring.

Kan du fortælle om Projekt SKOD?

På et tidspunkt undervejs i mine miljøprojekter stod jeg ved en skillevej, hvor jeg tænkte, at der skulle mere til end blot at samle affald.

Det var ikke nok at lave affaldsindsamlinger og lave opslag omkring vort virke. Nej, jeg ville forsøge med andre kreative tiltag for at “vække” folk og få rettet opmærksomheden mod det affald, der havner i miljøet. Dette i en forhåbning om, at det kunne få folk til at ændre adfærd.

Foto: Martin Jensen fra FedeFotos

Så startede jeg med at bruge de skodder, vi/jeg havde samlet rundt omkring, til budskaber.

Det startede lidt i det små, men så fik jeg mod på at gøre noget større ud af det. Det har så resulteret i flere større skodværker, bl.a. ved Ørestad St. Metro, DR-byen, Vanløse, KBH..

Foto: Emilie Cosmi

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mission News Theme by Compete Themes.