Press "Enter" to skip to content

OM

I Danmark og i resten af verdenen findes der fantastiske individer, løsninger og initiativer, der gør en forskel for klimaet og miljøet. Dem vil vi skrive om her på Klimasejt.dk.

Siden vi så den franske dokumentarfilm I Morgen i 2015, har vi ikke glemt filmens inspirerende vinkel i forhold til de klimaudfordringer (og miljøudfordringer), vi står over for. I Morgen lægger vægt på de inspirerende fortællinger om, at forandring ikke behøver at være skræmmende, men tværtimod kan de skabe en bedre fremtid. Og at løsningerne allerede findes. 

Vores håb er at være med til at inspirere mange flere til at handle, så vi kan få løst klima/miljøproblemerne hurtigst muligt. Jo flere, der kender til de bæredygtige klimaløsninger, jo flere vil handle, jo hurtigere kan vi få løst klimaproblemerne.

Klimasejt.dk er også en forlængelsen af vores facebook-side De seje klimaløsninger-side og vores facebook-gruppe De bæredygtige klimaløsninger (inspirations- og debatgruppe), hvor vi deler artikler, løsninger, debatterer og inspirerer hinanden.

Vi er apolitiske og ikke medlem af nogen NGO eller bevægelse. Vores eneste interesse er klimaet og miljøet.

Mission News Theme by Compete Themes.